lördag 29 oktober 2011

Planeten Jorden och mänskligheten kanske transformeras extra intensivt nu och går in i en ny epok

Denna natt mellan fredagen den 28:de och lördagen den 29:de Oktober ska vara betydelsefull- om jag förstått det rätt- enligt gamla tideräkningar, kanske med Mayakalendern – och vara ett steg in i en ny tidsålder för både mänskligheten och vår planet Gaia som vi är en del utav. En transformation. En del rykten går om att Jorden ska gå under då – men de ryktena är nog inte så vanliga- mer skrivs det om att det redan är en stor omvälvning och ska bli bättre och annorlunda.

Enligt tolkningarna av Mayakalendern så går vi från en epok till en annan – från epoken som kallas Omvandlingen av materien som pågått från början av 1600-talet.

En del mänskor tror att det ska bli mörkt ute 3 dygn i ett sträck den här helgen och att man hamnar i något slags vacuum innan energierna sätter fart på nytt. Att polerna ska skifta. Att man får upp mycket inre ilska i sig som är ett tecken på att man transformeras. Att många mänskor blir intuitiva och får kontakt med djupare själsligare delar av sig själva och kontakt med högre utvecklade varelser i andra dimensioner och på andra planeter. Och att man känner en stor enhet med allt levande. Att man känner en starkare längtan efter ett mer kärleksfullt och harmoniskt samhälle fritt från egoism, krig, penningaspekulationer, kalla krig och ekonomisk manipulation m.m.

Det viktiga är att förvandlingen också sker i vårt ekonomiska och politiska system.  Så att det blir på ett mer praktiskt plan också. Men ofta börjar förändringen innifrån.

Enligt den här livsfilosofin så har Jorden chakran precis som mänskokroppen. Tex. så motsvarar ungefär den del som Sverige finns på Tallkottkörteln i Jordens kroppssystem. Jorden är ju en levande stor organism som vi är en del utav, det är viktigt att tänka på!

Vad positivt det skulle vara om politikerna i kommunerna kunde tillsammans på mötena meditera över och visa vördnad för den planet som vi är en del utav och inte bara dyrka och vara en slav under Penningaguden!

Rent globalt sett så händer det mycket nu när det gäller medvetenhet om pengar och politik också. Wall Street-ockupationen, revolutioner och bluff-revolutioner i Arabvärlden och allt fler mänskor som vill ha ett mer harmoniskt jämlikt samhälle. Sammandrabbningar mellan inställningar av egoistisk materalism och miljötänk och att man vill hjälpas åt och bry sig om varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar