onsdag 28 april 2010

Är det inte dags för nya påhittade farsoter snart?

Är det inte dags för media, politiker och läkemedelsbolagen snart att hitta på någon ny påhittad farsot igen nu när rädsledressyren för Svininfluensan börjar tona bort? Men kanske inte läkemedelsbolagen inte framställt något nytt vaccin eller behandling mot någon sjukdom som ännu inte finns och aldrig kommer att finnas eller som måste spridas utifrån laboratorium till allmänheten?

Kanske de hittar på någon ny sjukdom tex. hos hästar, katter eller hundar som kanske hittats på mänskan så att tidningarna får sälja lite fler lösnummer och psykologerna får lite extra inkomst på grund av mänskors oro? Och framför allt så att staten ska få slösa lite mer pengar på mediciner för att sponsra ´fattiga´ läkemedelsbolag så att fattiga individer tex. pensionärer och arbetlösa ska få ännu mindre att leva på?

Ett sådant nytt arrangemang skulle väl också vara bra ekonomiskt för olika djuruppfödare som då kan börja sälja fler djurungar eftersom kanske många avlivar eller omplacerar djur för de är rädda för att bli smittade.

Vad har hänt med skattepengarna som gick till de här vaccinationsdoserna som köptes in i massupplagor bland annat till Sverig? Finns Svininfluensan nu och har den någonsin funnits? Hur många har dött av den i Sverige? Hur mycket skattepengar fanns och förlorades på detta vaccin?

Jag har inte vaccinerat mig och har inte varit det minsta pytteförkyld på minst ett år tror jag.

Av dom jag känner som vaccinerats mot farsoten verkar de flesta ha fått mer eller mindre hemska biverkningar av vaccinet. PLUS att de sedan fått influensa och förkylningar minst en gång efter det. Hmmmm... hur går det här ihop egentligen?

En del forskare sa att vaccineringen är meningslös för att viruset muterar hela tiden.

4 kommentarer:

  1. Ang vårdval. I Hedemora startars en vårdinrättning,som man kan välja. Dom kommer hem till folk som inte kan ta sig dit. Det vore väl något för Dej!!!!

    SvaraRadera
  2. Vad heter den och varför står den inte med i vårdvalet?

    SvaraRadera
  3. Den heter vårdcentral Södra Dalarna. Öppnar 2 augusti. Gamla Tingshuset, Sturegatan17 77691 Hedemora tel 0225-13200 hontakt@vardcentralsodradalarna.se
    Det står om den i en tidning som heter Tidningen Hedemora som delas ut gratis.
    Om den var med i vårdvalet vet jag inte.

    SvaraRadera
  4. Tack! Det ska jag kolla upp!

    SvaraRadera