onsdag 6 april 2011

Vänsterpartiet i Säter´s månadsmöte 4 April bland annat med planering av 1 Maj-firandet

Måndagen 4 April 2011 klockan 18 hade vi möte med Vänsterpartiet på Pizzeria Athena i Säter. 7 personer var närvarande. Det blev ett ovanligt kort möte, på drygt 1 timme bara. Pekka Hoss-Andersson var mötesordförande.

Några saker togs upp.

Bland annat att en miljökommitté bildats inom kommunen där Niklas Groop deltar från Vänsterpartiet.

Det diskuterades lite om att Azman Högberg som ej är medlem i partiet lämnat 4 medborgarförslag och pratpresenterade dem på senaste kommunfullmäktigemötet i Rådhussalen torsdagen innan. Handlade om ett liknande system som Ta-Till-Vara-Verkstaden i Borlänge, återlämning av glödlampor i bostadsområdena, att man fick lämna in saker som var felfria och skänka dem på ett speciellt ställe och hushållsavfallskomposter i bostadsområdena.

Det var en del rapporter från olika möten också.Bland annat Årsmötet med Semesterhemsförening Viljan där Vänsterpartiet i Säter varit med 5 ombud dagen innan.

Vänsterpartiet i Säter får åka med 1 ombud till ABF:s årsmöte i Folkparken i Hedemora 13 April. Men vi vet inte ännu om det är någon som kan åka dit.

1 Maj firandet planerades också. Vi ska delta i Socialdemokraternas tåg och hoppa på vid Rådhustorget klockan 10.30 ungefär och det blir sedan firande av 1 Maj på Rådhustorget från klockan 14 med sång av Fusse, bjudning på gratis fika och korv, tal av några personer som inte var helt klara ännu. Vi fick även med oss affischer som vi ska sätta upp i de olika kommundelarna inför 1 Maj-firandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar